Publikohet video e re nga rr.ahja br.utale e Ziadin Selës në parlament

Shpërndaje

Në rrjetet sociale sot është postuar një video e re nga rra*hja që i është bërë Ziadin Selës në Parlamentin e Maqedonisë në prill të vitit 2017.

Në video shihet se si huli*ganët maqedonas e tërhekin Selën nga vendi ku qëndronte bashk me deputetët e LSDM së dhe BDl-së dhe fillojn ta go*dasin me gr*ushta e shk*elma.

Për më shumë shikojeni videon.