Reagon ish ushtari dhe themeluesi i BDl-së në Saraj: Këta burra e shkatërruan degën, vetëm e vetëm ‘za pusti pari’! (Foto)

Shpërndaje

Shkruan: Jusuf Bajrami

Këta burra çka e deshën ma shumë paran dhe postet, çka e shkatrun PPD-në këta i largun themeluesit e BDl-së prej kryesisë. Se anëtarët jo dhe i morën të gjitha postet në nivel republikan çka mbrenda natës u bën (patriota milionera) të cilët e përçanë gjithë dervenin vlla me vlla, shok me shok, mik me mik. Vetëm e vetëm (za pusti pari) dhe tash arritën deri në fund çka mendojnë se e shkatrun BDl-në dhe pse jo të cilët as njërit ushtar nuk i bën mirë veç keç.

Të cilët nuk i ndihmuan asnjë jetimi, të sëmurë, po vetëm me kërcënime boll ju duruan Shqiptarët dhe anëtarësia e BDl-së. Nuk ka vota këtë herë deri sa të funksionojë vejtingu i Ali Ahmetit un si ushtar i UÇK- së dhe themelues i BDl-së nuk kam besim tek ju andaj për derisa ju jeni privilegj kërkoj nga antarsia e nëndegës të mos dalin në votime këtë herë.