Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

Shpërndaje

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë.

Kryetari i KKRE-së, Marko Bislimoski kohët e fundit kishte thënë se të gjitha kompanitë e energjisë në vend kanë kërkuar rritjen e çmimit të energjisë elektrike për shkak të rritjes së kostove dhe uljes së konsumit, si dhe problemet që kanë me likuiditetin për shkak të pandemisë Covid-19.