Sul.mohet bru.talisht komisionieri i Lëvizjes Besa në Kërçovë, babai i El-Chekës! (Foto)

Shpërndaje

Një akt i pa precedentë ka ndodhur në një vend votim në Kërçovë, ku nga antarët e BDl-së është sul*muar bru*talisht. Sipas një fotografie të publikuar në rrjetët sociale, bëhet fjalë për babain e El Chekës (Sheqerim Ahmedi) – Mustafa Ahmedi.

Gjithashtu, ai shihet i gja*kosur në fytyrë dhe në pjesën e syrit. Sipas informatave, rasti është paraqitur në polici dhe po merren masa për zbardhjen e rastit.

Të njejtën informatë e ka dhënë dhe e ka konfirmuar edhe vëllau i El-Chekës, Blerim Ahmedi në rrjetin e tij në facebook.