Taravari: Ahmeti mund të llogaris në 12 votat tona nëse e merr mandatin për formim të Qeverisë

Shpërndaje

Sekretari Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari në një intervistë për ,,studio e hapur” në Tv24 duke folur për proçesin zgjedhorë dhe kombinatorikat për formimin e qeverisë së ardhshme ka thënë: Nëse Ahmeti e merr mandatin nga Prezidenti dhe tregon cili është propozimi i tijë për Kryeministër Shqiptarë atëher ne do ti japim votat tona në Kuvendë për të zgjedhur Kryeministrin Shqiptarë.