Taravari: Jemi në epërsi të madhe, presim fitore bindëse

Shpërndaje

Taravari: Jemi në epërsi të madhe, presim fitore bindëse.

Në paraqitjen e parë pas mbarimit të zgjedhjeve, Arben Taravari ka thënë se koalicioni i udhëhequr nga ato është në epërsi të madhe dhe presin fitore bindëse.

Më tej Taravari ka folur për pricesin zgjedhor duke i llogaritur si më të këqijat ku qytetarët kanë qenë në trysni të madhe.