Të dy ishin deputetë në vitin 2001, njëri kapi pushkën, tjetri jo!

Shpërndaje

Të dy ishin deputet ne vitin 2001, Hysniu dhe Naseri, por dallimi është se Hysni Shaqiri dha dorëheqje nga parlamenti në vitin 2001, mori pushkën, ju bashkangjit luftës së UÇK-së.

Ky burrë nuk i mendoi përfitimet personale të qëndronte në Parlament dhe të ishte sot milioner, por zgjodhi rrugën e pastër rrugën e nderit dhe sot jeton si hero me një jetë mesatare në fshatin Hotël, si shumica e Shqiptarëve faqe bardhë.

Kurse Naser Ziberi nuk iu bashkëngjit luftës së UÇK-së, vazhdoi mandantin në dhe jeton jetë luksoze.

Jo i nderuar! Patritot duhesh të jesh tërë jetën si ish kolegu yt (Hysniu), e jo sezonal! (A.V.)