Zaev: Mjaltin e solli Bujari, bakllavanë e solli…! (Foto)

Shpërndaje

Pushimet e Zoran Zaevit, fituesit te zgjedhjeve parlamentare ishin pjesë e shumë bisedave nëpër koluaret politike. U tha se Zaev ka shkuar për pushime në detë, mirëpo e vërteta është ndryshe.

‘Shtëpia është shtëpi, në shtëpi në të dashurën Prespë. Mjalta është nga Bujari, bakllavën e ka bërë nëna e Lindimit, kurse peshkun e ka përgatitur tezja Liljana, nëna e Vaskos.

Një falënderim për mikpritjen dhe ushqimin perfekt deri te Borjani dhe kryetari komunës Zhivko. Gjithçka është kur i ke të gjitha.’ ka shkruar Zaev.