Ziadin Sela: Gëzuar katër korrikun Amerikë!

Shpërndaje

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka uruar SHBA-të me rastin e ditës së Pavarësisëë.

Postimi:

“Gëzuar Katër Korrikun Amerikë !

Simbol i gëzimit, drejtësisë dhe lumturisë, dita kur Amerika u bë e pavarur me një qëllim para vetes; të jetë një komb i lirë dhe i pavarur, dita kur Amerika u bë shembull i demokracisë!

Sot jeta nuk është më e mirë vetëm për shqiptarët që jetojnë atje, kontributi amerikan çliroi miliona shqiptarë tjerë.

Qofsh e bekuar Amerikë! Të jemi falënderues përjetësisht.”, shkruan Sela.