Ziadin Sela: “Shtet për të gjithë” do të thotë që Ziadin Sela është i barabartë para ligjit si çdo qytetarë tjetër

Shpërndaje

Në emisionin 200 me Nazim Rashidin në edicionin e fundit të sezonit mysafir ishte Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela.

Duke folur për ecurinë e fushatës, programin,vizionin dhe planin qeverisës të Koalicionit “Tash është Koha” Ziadin Sela ka thënë: Programi jonë i titulluar,,shtet për të gjithë” ka dimensionin e barabarsisë para ligjit për çdo qytetarë pa dallim përkatësie etnike,jo vetëm para organeve të adminiatratës por mbitëgjitha barabarsia para organeve të drejtësisë, me fjal të tjera, Ziadin Sela është i barabartë para ligjit si çdo qytetarë tjetër.

Sela ka thënë se barazia është kushtë sepse kjo nuk dëshirë e jona, por nevojë e qytetarëve që duhet bërë patjetër, ka deklaruar Ziadin Sela në Tv Alsat “programi 200” me Nazim Rashidin.

VIDEO