29 vjeç dhe më shtatë fëmijë/ “Borëbardha” nga Tropoja me dy fakultete: Duam më shumë fëmijë (Video)

Shpërndaje

29 vjecarja nga Tropoja, Ajlin Alfredaj ka sjellë në jetë 7 fëmijë. 4 shtatzanitë nuk e kanë penguar atë të rritet profesionalisht momentalish punon si juristë pranë hipotekës së Bajram Currit. Ajo ka përfunduar 2 fakultet një për drejtësi dhe një për edukim fizik, ndërsa këtë vit kërkon të nisë një master të dytë. Pavarësisht kësaj, Ajlini gjithmonë ka gjetur kohën për tiu përshtatur familjes dhe karrierës.