Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” konfirmon 43 fluturime për nesër

Shpërndaje

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njofton se për ditën e nesërme, e premte, 14 gusht, janë konfirmuar 43 fluturime në destinacione të ndryshme. Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët që të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa kujton se maskat janë të detyrueshme. Sipas njoftimit, lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europianë.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e premte janë:⠀

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim, Freebird Airlines – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik), Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Hamburg dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim, Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim, Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim, Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim, Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim, Edelweiss – Tiranë – Zyrih dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim, AMC – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik), Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim.

Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim, Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim, Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim, Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim, British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Pragë dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim, Ukraine Airlines – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik), Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim, Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim, Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim, Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim, EnterAir – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik), Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik), Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim, Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim, Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim, Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim, Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik), Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim, Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim, EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim, Smartwings – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik), EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim, Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim.