Ahmeti: I ftova partitë në takim për t’i falemderuar

Shpërndaje

Para mbajtjes së konferencës për media, kreu i BDl-së, Ali Ahmeti ka thirurr në brifing të gjithë përfaqësuesit e mediave.

Këtë brifing Ahmeti e mban me gazetarët për të treguar qëllimin e tryezës së ftuar.

Thirra takim të përbashkët të partive me qëllimin më të mirë që të jenë pjesë e të gjitha proceseve dhe ti falmderoj partitve në procese të rëndsishme në vend e që na ndihmuan për ndryshimet kushtetuese ” tha Ahmeti.