Albin Kurti: Qeverisja Alternative

Shpërndaje

Në katër muaj qeverisje dëshmuam se një qeveri e mirë për qytetarët është e mundur. Ndërkohë ishim qeverisje që menaxhuam shumë mirë dhe me pandeminë. Vazhdojmë të jemi qeverisje e mirë alternative e qeverisjeve të dëmshme e korruptive të këtij 20 vjeçari.

Në videon më poshtë në kanalin TVV në Youtube gjeni videon time të bërë sot në lidhje me pesë shtyllat e qeverisjes që mbulojnë fushat e ndryshme e për të cilat ne do të prezentojmë në vazhdimësi qëndrimet e propozimet tona.