Ambasadorja amerikane, Kate Byrnes: Urime Zoran Zaev për marrjen e mandatit!

Shpërndaje

Ambsadorja amerikane në Maqdoninë e Veriut, Kate Byrnes, uron Zoran Zaevin për marrjen e mandatit për formimin e qeverisë së re, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i ambasadores:

Urime Zoran Zaev për mandatin për të formuar një qeveri në Maqedoninë e Veriut dhe mezi presim të punojmë me qeverinë e re pasi të jetë formuar. Si një anëtar i ri #NATO ne mbështesim përkushtimin e vendit ndaj parimeve demokratike, shtetin e së drejtës dhe të ardhmen e tij evropiane.