Arrihet marrëveshje mes LSDM-së dhe BDl-së për qeverinë e re, nuk ka kryeministër shqiptar

Shpërndaje

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev pas takimit me liderin e BDl-së, Ali Ahmeti, tha se është arritur marrëveshja mes LSDM-së dhe BDl-së për qeverinë e re. Ai tha se do të jetë kryeministër për 4 vitet e ardhshëm.