Edhe Thaçi votoi Talat Xhaferin për kryeparalmentar

Shpërndaje

Nuk thuhet kot që në politikë nuk duhet të thuash ‘ASNJËHERË’ , sepse vjen dita kur, çdo ‘pështymë’ që ke bërë në të kaluarën duhet ta lëpish të gjithën .

Kjo i ndodhi sot edhe Menduh Thaçit, deputet dhe kryetar i PDSHsë. Dikur e quante ‘komandant Skopsko Pivo’, e sot mezi priti që ta votojë, siç shifet edhe në këtë foto ilustruese ku Thaçi ngre lart kartonin e gjelbërt të votimit. Nga kjo që shohim, Menduh Thaçi do të jetë deputeti më i bindur i Alisë.

Tani pjesë e këtij grupacioni është edhe Menduh Thaçi që tregoi se për të, konzistenca politike nuk ka asnjë rëndësi sa kohë që i ruhet interesi personal. Nuk thonë kot që politika ia kalon edhe zanatit më të vjetër në botë. Kjo u dëshmua sot.