Grubi: Presim që së bashku ta realizojmë programin Qeveritar

Shpërndaje

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Sistem Politik Artan Grubi, thotë se së bashku me kolegët tjerë të LSDM-së presin zbatimin e plotë të programit Qeveritar në përputhshmëri me pritjet e qytetarëve.

“Presim që bashkarishtë, bashkë me kolegët tanë nga Lidhja Social Demokrate si dhe kandidatët e ardhshëm për ministra ta zbatojmë programin të cilën e miratoi Kuvendi i Maqedonisë së Veriut, në përputhshmëri me pritjet e qytetarëve”, theksoi Artan Grubi, zëvendëskryeministër.