Kryepeshkopi malazez: “Allahu është Një, Muhammedi është i dërguari i Tij”

Shpërndaje

Kryepeshkopi i kishes ORTODOKSE malazeze Mihailo thotë se “Allahu“ është një.

Atij të gjithë i lutemi dhe askush nuk mund ta mohojë se Muhammedi është profet! Kjo deklaratë e tij bëji bujë në shtetin malazes ku shumë njerëz thonë qe nuk e kemi pritur një përgjigje kësij nga kryepeshkopi Mihailo.

Por ai thotë se kjo është e vërteta edhe duhet ta flasim të vërtetën ja edhe deklarata e tij: