Labi: Ta ndihmojmë Arlindën, i duhen 140.000 euro!

Shpërndaje

Labi i del në ndihmë Arlinda Zeqirit ku i duhen 140.000 për shërim në Turqi, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i Labit:

Vazhdojmë se bashku.

Këtë e keni mundesinê tê hedhni paratë në GOFUNDME

Ju lutem sa më shumë ta shpërndani këtë postim qe ti tubojmë paratë.

Faleminderit

***
Vapë e madhe po, edhe borë kur kishte, ama me u dorzua kurrë!

Kur e kupton shpirti juaj se për kend ke dalur në këtë kohë, ia vlen edhe po të qëndrosh 24 orë këtu.

Jeta e një vajze nvaret nga Zoti dhe dora juaj solidare.

Gjilan 13 gusht 2020

Vashdoni e kontribojmë sa më parë që ta dergojmë Arlinden në spital!

Media na duhet pêrkrahja juaj në këto momente sepse do të shpëtojmë një jetë.

Labi-FKSH