Ministrat e BDl-së (Lista)

Shpërndaje

Zëvendëskryeministër i parë dhe ministër për Sistem Politik do të jetë Artan Grubi, ndërkohë që Bujar Osmani do të udhëheq me Ministrinë e Punëve të Jashtme. Ministër i Financave do të jetë Fatmir Besimi, ministër i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, derisa me Ekologjinë do të udhëheq ministri aktual, Naser Nuredini.

Ndryshe, BDl do të udhëheq edhe me Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratë, ndërsa më së voni deri sonte pritet të merret vesh emri i ministrit. Do të dihen paraprakisht edhe emrat e zëvendësministrave – gjashtë që do ti takojnë BDl-së.