Ndodhë edhe kjo: Njëri vëlla Ministër e njëri Deputet!?

Shpërndaje

Diçka e pazakontë ka ndodhur me propozimet e BDl për Ministra, propozimi për Ministër i Finansave i Fatmir Besimit përbën një skandal në vete për faktin se vëllau i tij Florin Besimi gjithashtu është Deputet nga BDl.

Kjo sigurishtë që përbën një kuriozitet, por në esencë flet për elitën korruptive që gati 20 vite kontrollojnë një parti politike.

Familja Besimi si duket do të përfaqsoj Tetovën edhe në Legjislativ edhe në Ekzekutiv.

Ndryshe sot Ahmeti shpalli edhe listët për ministra nga partia e tij:

Ministria e Sistemit Politik dhe zëvendëskryeministër –Artan Grubi

Ministrin e Financave – Fatmir Besimi

Ministria e Punëve të Jashtme – Bujar Osmani

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor – Naser Nuredini

Ministria e Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi