Pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit, vetëm 3 javë para së të sul.mohej nga Serbia

Shpërndaje

27 janar 1998, këto janë pamjet e sul*mit të parë të serbëve ndaj familjes Jashari. Në çdo vend shihen vr*ima të mbetura të plum*bave por e gjithë familja Jashari, shpëtuan nga sul*mi”, kështu e fillon rrëfimin televizioni zviceran SRF. Në të shihet Hamza Jashari, i cili flet për represionin e Serbisë, ndaj shqiptarëve të Kosovës.

Shaban Jashari, babai i Heroit Adem Jasari, në odën e tij flet pa fr*ikë dhe i vendosur për të luf*tuar. Në video shihet nëna e Adem Jsharit dhe pjesëtarë të tjerë të familjes që sot nuk jetojnë më.

I vetmi personalitet në odën e Jasharëve, shihet profesori i shquar Zekeria Cana, i cili në atë kohë ishte zyrtar i LDK-së. Në kullën e Jasharëve, shihet ar*matim i madh që posedonte Familja Legjendare, shkruan FMimages.net.