Politikanët kosovarë që vozisin veturat më të shtrenjta (Video)

Shpërndaje

Mercedess Benz S Class cilësohet si një ndër makinat më të preferuara të momentit në botë.

E një të tillë, të vitit 2018, në vlerë 65 mijë eurosh e posedon ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

Në fakt kjo është vetura e tij e dytë pasi nga biznesi i tij ka edhe një makinë tjetër me vlerë prej 25 mijë eurosh.

Por Mercedess shumë më të shtrenjte sesa të Kuqit i ka në pronësi politikani më i pasur në Kosovë, Behgjet Pacolli

Ndërkohë që biznesmeni Behgjet Pacolli ka në pronësi vetura në vlerë 200 mijë euro. Ndërkohë që aeroplani i tij, kushton 9.9 milionë euro.