Qeveria e re në takim tek Presidenti Pendarovski

Shpërndaje

Përbërja e re qeveritare e cila dje u votua në Kuvend, sot ishin në takim te Presidenti i vendit Stevo Pendarovski.

Kryeministri Zaev shefit të shtetit Stevo Pendarovski ia prezantoi të gjithë ministrat e Qeverisë së re dhe më pas u deklarua për mediat.

Zaev tha se kjo Qeveri do të punojë me përkushtim për problemet, në fillim do të merret me masat ekonomike dhe pasojat e korona virusit.