“Rritja e çmimit të rrymës”, PROTESTË në sheshin Iliria në Tetovë ditën e enjte me 6 gusht në ora 19:00

Shpërndaje

Për të shprehur revoltën ndaj rritjes së çmimit të energjisë elektrike si dhe ndaj shumë problemeve të lidhura me energjetikën, ditën e Enjte, me datë 6 Gusht 2020, në ora 19.00 organizohet PROTESTË në sheshin Iliria në Tetovë. Gjatë ditëve në vazhdim do ju informojmë më hollësisht me kërkesat.

– Këshilli nismëtar

JU FTOJMË PËR PJESËMARRJE MASIVE

Kujtojmë se ditë më parë KRRE shtrenjtoi çmimin e energjisë për 7.4%.

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët