Të qeshura në parlament, Ja çfarë bëri Silajnovska (Video)

Shpërndaje

Deputetja e VMRO-DPMNE-së Gordana Siljanovska-Davkova , në seancën kuvendore harxhoi 10 minutat që i takonin për fjalim, teksa kryeparlamentari Talat XHaferi e falenderoi, ajo e habitur pyeti Çfarë faleminderit?

Në sallë plasi e qeshura nga deputetët , ndërsa Xhaferi spjegoi se koha e saj për fjalimin mbaroi dhe se ajo është dashur ta lexojë rregulloren.