Treni godet një veturë në Tetovë, lendohen dy persona (Video)

Shpërndaje

Aksident komunkacioni në fshatin Poroj. Treni godet një veturë në një vendkalim hekurudhor. Nga aksidenti të lënduar janë B.S 22 vjeç dhe B.N 39 vjeç që të dy banor të fshatiti Poroj. Që të dy janë jashtë rrezikut për jetë.

Banorë pritet të dalin në protesta për shkak se vendkalimi nuk ka mbrojtëse, raporton gazetari i Tv21 nga tereni.