Tronditi me dron Serbinë, Ballist Morina udhëton në Beograd me këngën shqiptare në sfond (Video)

Shpërndaje

Dikur mes rrezikut të madh dhe pasigurisë për jetën, por me sakrificën që vlente pafundësisht shumë, pasi bëri shqiptarët të lumtur në gjithë botën.

Kjo ishte mbrëmja e veçantë dhe surpriza që Ballist Morina kishte menduar në ndeshjen Serbi-Shqipëri, duke valëvitur dronin me simbolet tona në vendin ku nuk lejoheshin shqiptarët, të paktën jo në rrugët tokësore.

Tashmë Ballist Morina shkon sërish në Beograd, por këtë herë jo për të qëndruar më aty.

Me guximin e madh që vazhdon ta shoqërojë duke mos u druajtur nga surprizat e pakëndshme që mund të vijnë nga shteti fqinj, që ende nuk e ka fshirë nga kujtesa atë që ndodhi në stadiumin e Beogradit, nuk harron që ta mbajë edhe një kujtim nga rikthimi në Beograd.

E sigurisht, me këngën e Kombëtares…!

Video