Zaev dhe Ahmeti do të takohen në ora 14:00 në Klubin e Deputetëve

Shpërndaje

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev dhe ai i i BDl-së, Ali Ahmeti sot në ora 14:00 së bashku me sekretarët gjeneral të partive, Ljupço Nikollovski dhe Artan Grubi, do të mbajnë takim në Klubin e Deputetëve. Në takim pritet arritja e marrëveshjes përfundimtare për formimin e qeverisë së re.