Aga Xhem nga Sllatina, 108 vjeçar punon për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën (Video)

Shpërndaje

E njeh gati e gjithë Tetova, Aga Xhem nga Sllatina, me 108 vjet punon për ti paguar ilaçet e gruas dhe rrymën.

Mosha nuk e ndal qe ai të punon për të ruajtur familjen edhe pse në moshë ai gati tërë ditën rri në pazar.