Kosovarët kthehen nga bregdeti, radhë kilomtrike në Rrugën e Kombit

Shpërndaje

Kthimi i pushuesve kosovarë nga bregdeti shqiptar, ka sjellë fluks të lartë automjetesh në Rrugën e Kombit këtë pasdite.

Nga kryqëzimi i rrugës së Shëngjinit drejt Milotit dhe përgjatë Rrugës së Kombit është krijuar trafik i rënduar.

Në Rrugën e Kombit nga Miloti në Rubik është krijuar radhë kilometrike automjetesh.