Labi për Kurtin: Ta mbrojmë këtë intelektual dhe trim që e ka vatani ynë?!

Shpërndaje

Mirëmbrem qytetarë të dashur!

Kam reagua dhe kam shkruarë për njerëzit që mendojnē për vendin në forma të ndryshme!

Kam shkruarë edhe për Albin Kurtin, aq sa ma vleresojnë ata që qëndrojnë shtrembët e flasin drejtë.

Nuk e di se ku janë Akademikët e Kosovës, ku patën mundesi të paktên ta mbrojnë një kauzë të mirë të këtij Intelektuali dhe trimi që e ka vatani ynë??

Sa qon peshē fjala ime me këtë bindje që kam, është punë e vogël!

Nuk do të thot; anti Gjerman , Francez apo Amerikan për një politikan( lider partie) që e do vendin dhe rinininë e vendit më të korruptuar në Evropë, dhe aq më shumë kur dëshiron t’a mbrojë vendin e tij nga korrupsioni.

Bëni diqka më të madhe për Rininë dhe Kosovën, se me këso lajmesh dhe propaganda anti ashtu e kështu, po duket tepër e padrejtë dhe irituese kjo fjalë në veshet e popullit se po e dim të gjithë se nuk qëndron ashtu, e cila nuk egziston për ne dhe, as ajo që thuani për Albinin Kurtin.

Sot ose nesër, si të bëni koalicione, i thoni i mirë, i Zoti!

U mbush mend më popullata!

Harrova të ju them se, nuk jam antarsuar në partinë e tij dhe akoma jam i pavarur,se e di që si t’a mbroj moralisht mundoheni me gjyku padrejtesisht.

Vazhdojmë me punë të mira…!

Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

12 shtator 2020🤝