LVV: Pusho i qetë Adem Mikullovci; artist, veprimtar e atdhedashës!

Shpërndaje

Pusho i qetë Adem Mikullovci; artist, veprimtar e atdhedashës!

Mbrëmë, pas mesnate morëm lajmin e tri*shtë për ndarjen fizike të artistit të dashur, veprimtarit të çështjes kombëtare të orëve të rënda për vendin dhe deputetit përfaqësues në Kuvend, personifikim i njeriut punëtor, të dashur e të dinjitetshëm, Adem Mikullovci.

Postimi i plotë: