Mësohen emrat e disa nga drejtorëve të propozuar nga BDl

Shpërndaje

Tashmë pritet që nga java e ardhëshme të merr fund edhe epilogu i emërimeve nëpër drejtori dhe institucione tjera të rëndësishme të eshalonit të tretë, ndërkohë që mësohen emrat e disa nga të propozuarve për disa drejtori të cilat pritet t’i takojnë Bashkimit Demokratik për Integrim.

Ndonëse disa emra ka që me javë po përmenden në media të ndryshme, disa të tjerë po përfliten për herë të parë dhe atë si vijon:

Drejtoritë/Kandidatët

MEPSO – Mukades Hajdari

AEK – Arianit Xhaferi (Djali i Musa Xhaferit)

Rrugët shtetërore – Ejup Rustemi

NP Rrugët e Maqedonisë – Bekim Memedi

Fondi i shëndetësisë – Faton Ahmeti

Agjencia e barnave MALMED – Lirim Shabani

MER – Bajram Rexhepi

BSP – Shefik Bajrami

Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim – Arsim Nuredini

Byro për metrologji – Festim Halili

Qendra për arsim profesional dhe trajnime –

Qendra për arsim të të riturve – Merita Mustafai

Qendra për menaxhim me kriza – Bardhyl Nasufi

Inspektorati shtetërorë i punës – Hadi Fetishi

Drejtoria e librave amë – Elita Masha

Kadastra – Bashkim Ahmeti

Policia financiare – Shiret Elezi

Hekurudhat – Faton Pollozhani