Presidenti Trump: Kjo është marrëveshje historike

Shpërndaje

Presidenti i ShBA-ve, Donald Trump ka cilësuar nënshkrimin për bashkëpunim ekonomik në mes Kosovës dhe Serbisë, si nënshkrim historik.

Trump ka paralajmëruar se së shpejti do të jetë në një vizitë në Kosovë dhe Serbi.