Pse liqeni i Ujmanit është kaq strategjik për Kosovën. Kjo video e ilustron shkurtimisht

Shpërndaje

Në javët e fundit janë shtuar debatet për shkëmbim territoresh mes Kosovës dhe Serbisë ose ndarje të Kosovës.

Sa herë që ka debate të tilla përmendet Liqeni i Ujmanit. Pse është i rëndësishëm ky liqen?