Toska: O pis ku e more ti të drejten me ja marrë jetën grues?!

Shpërndaje

Dijana Toska:

Burri i Botës e paska marrë sëp*atën dhe sot e paska vr*arë gruan e tij në Gostivar. Po ku e more ti atë të drejtë të marrësh jetën dikujt o pis. Zoti ka me të dë*nue.

Dhe në këtë botë maskiliste, derisa nuk ndryshon mentaliteti maskilist nuk do të ketë as bereqet e as përmirësim të gjendjes ku gruaja është vetëm për me punue me shujtë, me durue e mashkulli me u ndi krenar e me i përvetësue ato të mira që i takojnë me meritë gruas.

Kjo ka të bëjë edhe në shumicën e familjeve por edhe në shoqëri dhe në politikë, mos ju ardhtë mërzi. Boll më!