Abdush Demiri zyrtarisht drejtor në Agjencionin për Punësim

Shpërndaje

Sot edhe zyrtarisht nga ish drejtoresha, mora në dorëzim udhëheqjen e Agjencionit për Punësim në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Me zonjën Biljana Jovanovska zhvilluam një bisedë konstruktive e në ndërkohë u njoftova se shumë punë janë bërë në të kaluarën, por se edhe shumë punë të tjera do të na presin në të ardhmen.

Gjithmonë do të jem në shërbim të qytetarëve e detyrën tonë do ta kryejmë në mënyrë të përgjegjëshme, profesionale dhe të paanshme!