Adnan Azizi: Sot, edhe zyrtarisht mora detyrën e drejtorit të “Hekurudhave të Maqedonisë së Veriut”.

Shpërndaje

Sot, edhe zyrtarisht mora detyrën e drejtorit të “Hekurudhave të Maqedonisë së Veriut”.

Nder dhe privilegj për mua që të udhëheq me këtë drejtori. Do të jem zëri çdo qytetari, pa dallim përkatësinë e tyre etnike apo relegjioze.

Në të njëjtën kohë do t’i përfaqësojë edhe politikat e Lëvizjes BESA.

Na priftë e mbara!