Grubi: Barazia do ti prijë procesit të integrimit në BE si prioritet i tërë rajonit

Shpërndaje

Zëvendëskryeministri i parë shqiptarë në Qeverinë e vendit, Artan Grubi është takuar me Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare në Preshevë dhe ish Kryetar i Komunës së Preshevës, z. Ragmi Mustafa.

Grubit tha se këmbyem mendime lidhur me ngjarjet politike në mes dy vendeve por edhe për mundësitë e këmbimit të përvojave dhe bashkëpunimit mes qytetarëve në sfera të ndryshme.

Marrëveshja e Ohrit është model i suksesshëm i arritjes së barazisë ndërmjet komuniteteve dhe mund të sherbejë edhe për shqiptarët e Luginës u shpreh Artan Grubi.

Barazia do ti prijë procesit të integrimit në BE si prioritet i tërë rajonit deklaroi Zëvendëskryeministri i parë shqiptarë në Qeverinë e vendit, Artan Grubi.