Haxhi Asbiu 81 vjeçar i jep shembull rinisë, duke pastruar vendin rreth Vardarit (Foto)

Shpërndaje

Rastësisht hasa në një postim interesant te një mik i imi në Facebook, që kishte postuar punën fisnike të Asbiut. Z.Asbiu është 81 vjeçar, ai bën një punë vullnetare, çdo mëngjes, mbledh mbeturinat që i hudhin njerzit.

E përgëzoj Z.Asbiun për punën e tijë fisnike, dhe ketij burri të rrallë i dëshiroj shëndet dhe jetë të gjatë. Të gjithë ne duhet ta ndjekim shembullin e Asbiut.