Hoxha dhe Kasami inspektuan punimet e kanalit Raven-Reçicë

Shpërndaje

Ministri i Bujqësisë Arjanit Hoxha i shoqëruar nga Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami njëherësh edhe deputet i zonës 6, inspektuan punimet e kanalit “Raven-Reçicë”.

Finalizimi i këtij projekti është me rëndësi vitale për banorët që gravitojnë në këtë zonë pasi përmes këtij projrkti do duhet të ujiten tokat bujqësore në rajonin e Pollogut.