McGregor: Performancë e mirë Khabib. Unë do të vazhdoj

Shpërndaje

Performancë e mirë Khabib. Unë do të vazhdoj.

Respekt dhe ngushëllime ty dhe familjes tënde për babain tënd.

SInqerisht i joti. McGregor.

– Conor McGregor në Twitter.

Një urim i veçantë nga ana e Conor McGregor i cili në një farë mënyre shuan konfliket me Nurmagomedov dhe premton se do të mbretëroj pas tij në divizionin Lightweight.