Pasi kupton se ka fituar lotarinë urinon shefin në zyrë

Shpërndaje

Një person pasi kupton se ka fituar lotarinë, shkon në zyrën e shefit, kërcen mbi tavolinë dhe fillon të urinojë mbi të.

Ai, siç shihet në këtë video, të bërë nga kamerat e sigurisë, pasi shikon numrat e tiketës së tij në kompjuterë, merr vesh se ka fituar.

Ai pastaj fillon të kërcejë poshtë e lartë, para se të vraponte rreth zyrës duke u hedhur gjëra kolegëve në fytyrë e pastaj niset drejt zyrës së shefit të tij.

Por, ai kthehet prapë për të marrë diçka në çantën e tij, pastaj vrapon drejt zyrës së shefit, duke i hedhur sprei verbues në fytyrë.

Pastaj pasi shefi i tij bie në tokë, ai fillon të urinojë mbi të e gjërat e tij në tavolinë.

Është e paqartë se ku ka ndodhur kjo, por ka bërë bujë në internet duke u shikuar nga miliona njerëz, e që shumë prej tyre komentonin se është ndonjë shaka.

Shiko Videon:

https://www.youtube.com/watch?v=X2e57uO1JDU&feature=emb_title