“TENDERI”, Ministri Blerim Kuçi e lëshon studion (Video)

Shpërndaje

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerim Kuçi e ka lëshuar studion televizive, raporton Gazeta Blic.Ai para se të përfundoj emisioni Debat Plus në RTV Dukagjini, e ka lëshuar emisionin, me arsyetimin se ka ardhur për t’u sqaruar vetëm për tenderin 5 milionësh.

”Këtu kam ardhur për t’u sqaruar për punën e tenderit dhe të kompanisë time. Për tema tjera, mund të më thirrni kur të doni”, tha ai, derisa lëshoi studion.

Momentin mund ta shikoni nga minuta 1:13:00