Ahmeti: Rikthehet miku jonë i madh, Joe Biden

Shpërndaje

Rikthehet miku jonë i madh, Joe Biden, tashmë në krye të Shteteve të Bashkuara të Amerikës 🇺🇸

Uroj shëndet, punë të mbarë dhe suksese për Presidentin Biden dhe përgëzoj SHBA-të për përmbylljen e procesit zgjedhor dhe të zgjedhurit e ri në Kongres, Senat dhe në Shtëpinë e Bardhë.

Faleminderime të mëdha edhe për Presidentin Donald Trump për kontributin e tij në 4 vitet e kaluara.

Miqësia jonë me 🇺🇸 është e përhershme.