Çmime të reja të derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Nga sonte në mesnatë, çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (EL-1) shtrenjtohen për 0,50 denarë/litër, në raport me çmimet e shitjes me pakicë të përcaktuara me vendimin e datës 02.11.2020.

Çmimi i shtijës me pakicë i EURODIZEL (D-E V) nuk ndryshon, respektivisht mbetet në të njëjtin nivel prej 49,50 denarë/litër.

Nga data 10.11.2020, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 58,50 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS -98 60,50 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 49,50 (denarë/litër)