Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, 22 nëntori ditë jopune për shqiptarët në Maqedoni

Shpërndaje

Ministria për Punë dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat, 22 nëntori 2020( e diel), Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe është ditë jopune për shqiptarët n[ Republikën e Maqedonisë së Veriut.