GRUBI: Marrëveshja e BDl-së me LSDM-në më e fuqishmja politike që nga viti 2002

Shpërndaje

Pozitën e zëvendëskryeministrit të parë, 6 poste ministrore me resor të plotë, 5 zëvendësministri, 5 sekretar shtetëror, 2 drejtor nga dy drejtorit kryesore, udhëheqim me drejtorin e M-NAVIT, së shpejti dhe drejtori i AEK-ut do të zgjidhet nga radhët Bashkimit Demokratik për Integrim.

Kjo hap rrugën drejtë një barazie të plotë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Kështu deklaroi zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në emisionin Klan Debat me gazetarin Selajdin Xhezairi.